Είσοδος Μέλους
password
 
Αρχική | Η εταιρία | Επικοινωνία | Τρόποι Αποστολής/Πληρωμής  
 
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4
 
Συστήματα Ασφαλείας
Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Συσκευές
Ανταλακτικά Video Games
 
Αναζήτηση προϊόντος με κωδικό
 
 Arcade button
 Arcade button φωτιζόμενα
 Connector
 Joystick
 Rellay
 Switch Για Μπουτόν
 Ανεμιστήρες
 Βάσεις-Αυτοκόλλητες-Κολλάρων
 Διακόπτες
 Θερμοσυστελόμενα
 Καλώδια
 Καλώδια-Η/Υ
 Κερματοδέκτες
 Κλειδαριές
 Μετρητές
 Μπαταρίες
 Μπουτόν
 ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
 Πλέγματα Mεγάφωνα
 Πολύμπριζα

Η εταιρεία ΣΤΑΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δημιουργήθηκε το 1984 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται  στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρονικού υλικού στην Ελλάδα.

Έχει κερδίσει επάξια τη φήμη της στα χρόνια λειτουργίας της, εμπορευόμενη προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας σε ανταγωνιστικές τιμές. Ερευνά πάντα για νέες τεχνολογίες και προσφέρει στους πελάτες της εκτός από αξιόλογα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις, υποστήριξη και βοήθεια στην επιλογή του συστήματος, στην εγκατάσταση και στον προγραμματισμό.

Στη σειρά των προϊόντων που διαθέτει συμπεριλαμβάνονται: Πίνακες Συναγερμού, Συστήματα Πυρασφάλειας, Ηλεκτρονικές Σειρήνες, Ανιχνευτές PIR, Ασύρματες επαφές, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης, Συστήματα Ψηφιακής Καταγραφής και Μεταφοράς Εικόνας (DVR) Καλώδια, Ηλεκτρονικό υλικό κλπ.

Συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρείες της Παγκόσμιας αγοράς, από τις οποίες εισάγει και διανέμει, μέσω συνεργατών που διαθέτει.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο, στην οδό Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 93 στα Κάτω Πατήσια κοντά στο Σταθμό του Ηλεκτρικού και του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων στις Τρείς Γέφυρες. Επίσης υπάρχει εύκολη πρόσβαση και από την Εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 
 
www.stamos-electronics.gr copyright 2012